Airsoft INC @ Time Crisis Arena


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum: zondag 20 augustus 2017
13:00 tot 22:00

FPS Limiet:
AEG: 360 FPS
Semi Auto Sniper: 360 FPS
Semi Auto Sniper (2 sec. delay): 360 FPS
Bolt Action Sniper: 360 FPS

Prijs:
€ 25,00

Locatie: Time Crisis Arena

Organisatie: Airsoft INC

Airsoft INC @ Time Crisis Arena

Storyline

Van woensdag t/m zondag zijn er blokken van 2 maal 3 uur open skirms, daarbuiten zijn er skirms op aanvraag mogelijk van minimaal 10 personen.

De skirms bestaan uit verschillende missies en verhaallijnen afhankelijk van het niveau van de aanwezigen.

Tickets

Faciliteiten

Locatie in De Uithof, alle mogelijke faciliteiten zijn aanwezig, goed restaurant, andere sportactiviteiten etc.

BB's

Alle Bio’s

Foto's

Na het evenement zullen hier de foto’s komen te staan.


Informatie Locatie

Info

Airsoft INC. is gestart met een indoor airsoft locatie; the Time Crisis Arena. Deze is gebouwd door een team van airsofters, voor airsofters en bevindt zich in het gigantische sportcomplex De Uithof in Den Haag. Een voormalige winkel is omgebouwd tot een militaire outdoor setting, waarbij veel aandacht is besteed aan crowd control. Er is altijd een sluiproute te vinden om bottlenecks te vermijden, er zijn verborgen ruimtes en er is nauwelijks een plekje te vinden waar je verdekt kan blijven zitten. Time crisis is the name of the game and maximum action is what we live for!

Naast audio- en visuele effecten is er een ruime keuze aan te volbrengen missies, deze zijn af te stemmen op de wensen en het niveau van de individuele speler of van het niveau van het team. Voor alle airsofters die zichzelf graag in actie filmen is er free wifi met een goed signaal. De innerlijke mens wordt goed verzorgd met een kwalitatief hoogwaardig restaurant, de mogelijkheid om na het spelen de bar nog in te duiken en voor de die-hards die nog energie over hebben is er een ruim scala aan overige activiteiten bij De Uithof.

Uiteraard werken wij volledig conform de regels van de NABV (Nederlandse Airsoft Belangen Vereniging) en is zowel de locatie als de organisatie door hen gecertificeerd, om deze beleving volledig veilig en verantwoord aan te bieden. Voordat we beginnen krijgt iedereen een volledige uitrusting en briefing waarbij de veiligheidsregels, fair play en de baan worden uitgelegd. Nadien volgt de fps-test of uitleg van het airsoft apparaat, waarna de eerste mission objectives bekend worden gemaakt.

Prijzen

Airsoft 18+ en Airsoft <18
3 uur (inclusief uitleg en pauze)
€ 35,- p.p.

Airsoft 18+ en Airsoft <18
1 uur (inclusief uitleg) *
€ 15,- p.p.

Nerf
2 uur (inclusief uitleg en pauze)
€ 15,- p.p.

* Het gaat hier om een introductie. Je kan kiezen voor een combinatie van kennismaking met de replica’s en targets schieten of een uur meespelen met een groepssessie van 3 uur.

Prijzen zijn inclusief begeleiding, materiaal en onbeperkt aantal bb’s of nerf darts.

NABV leden krijgen € 10,- korting op bovenstaande prijs. Dit geldt enkel voor de prijs van 3 uur airsoft 18+.

Video's

Foto's

« 1 van 2 »

Map

RouteInformatie Organisatie

Info

Welkom bij Airsoft INC.

Airsoft INC. is opgericht door airsoft spelers en heeft één van de eerste CQB (close quarter battle) airsoft locaties van Zuid Holland, the Time Crisis Arena! Airsoft is de nieuwste sensatie in de schietsport, maar heeft nog niet veel bekendheid bij het grote publiek. Naast leden van de Nederlandse Airsoft Belangen Vereniging (NABV), wil Airsoft INC. de sport voor iedereen toegankelijk maken op deze indoor locatie in Den Haag, Zuid Holland.

Airsoft is vanaf 18 jaar te beoefenen en omdat bij ons de sport voor iedereen toegankelijk is, betekent dat er extra gelet wordt op veiligheid, sportiviteit en plezier voor iedereen. Om ervoor te zorgen dat je niet altijd een groep van 10 personen hoeft op te trommelen om te kunnen spelen, werkt Airsoft INC. met vrije inloop voor NABV leden en bieden we een uitdagend programma, ook wanneer we slechts 1 bezoeker hebben. Wanneer je niet gelijk in een skirm wil duiken, maar gewoon eens kennis wil maken is er een introductie uurtje. Hierbij komen alle type replica’s aan bod tijdens target practice en parcours en wordt kennis gemaakt met tactieken.

Voor de jongere spelers biedt Airsoft INC. als eerste in Nederland ook airsoft aan voor de doelgroep tot 18 jaar, dit gebeurt met vergelijkbare replica’s maar dan uiteraard met een sterk verminderde snelheid van de projectielen. Ook aan de kleintjes is gedacht, die bij Airsoft INC. Nerf games kunnen spelen met schuimrubberen darts.

Omdat Airsoft INC. in het sportcomplex van de Uithof, te Den Haag(Zuid Holland) is gevestigd, zijn er tevens andere activiteiten en faciliteiten te combineren met airsoft of nerf. Informeer naar de mogelijkheden via http://www.deuithof.nl of via info@airsoftinc.nl

Airsoft

Airsoft bestaat al heel erg lang, maar is sinds 2013 pas toegestaan in Nederland. Airsoft is het beste te vergelijken met paintball, er wordt alleen met bb’s geschoten (balletjes van biologisch afbreekbaar materiaal) in tegenstelling tot verfballetjes. Voordelen zijn dat jij en de omgeving niet zo smerig worden en dat de munitie vele malen goedkoper is. Veel gehoord is dat je bij airsoft niet ziet dat je geraakt bent, maar dat zie je bij paintball na een paar eerdere hits ook niet en bij Airsoft voel je een hit prima.

Een ander groot verschil bij airsoft is dat er wordt gespeeld met 1 op 1 replica’s van vuurwapens, aangedreven door een veer, accu of gas die balletjes wegschieten met een kracht van maximaal (toegestaan) 3,5 joule ofwel 610 fps (feet per second) ofwel 670 km per uur. Op een indoor airsoft terrein zoals bij Airsoft INC. is de maximale schotkracht voor alle type airsoft apparaten 360 fps ofwel 395 km per uur.

Door deze snelheid kan over veel grotere afstand met precisie worden geschoten. Bij de meeste organisaties gaat het bij airsoft dan ook niet om het lukraak op elkaar knallen, maar worden er verschillende tactische spellen gespeeld op zowel indoor als outdoor terreinen.

Airsoft is te beoefenen vanaf 18 jaar. Dit vanwege de strenge veiligheidsvoorschriften die elke airsoft speler zorgvuldig dient na te leven. Daarnaast zijn sportiviteit en fairplay essentieel.

Prijzen

Airsoft 18+ en Airsoft <18
3 uur (inclusief uitleg en pauze)
€ 35,- p.p.

Airsoft 18+ en Airsoft <18
1 uur (inclusief uitleg) *
€ 15,- p.p.

Nerf
2 uur (inclusief uitleg en pauze)
€ 15,- p.p.

* Het gaat hier om een introductie. Je kan kiezen voor een combinatie van kennismaking met de replica’s en targets schieten of een uur meespelen met een groepssessie van 3 uur.

Prijzen zijn inclusief begeleiding, materiaal en onbeperkt aantal bb’s of nerf darts.

NABV leden krijgen € 10,- korting op bovenstaande prijs. Dit geldt enkel voor de prijs van 3 uur airsoft 18+.

Tijden

Maandag: Op aanvraag
Dinsdag: Op aanvraag
Woensdag: 13.00 – 22.00
Donderdag: 13.00 – 22.00
Vrijdag: 13.00 – 22.00
Zaterdag: 12.00 – 22.00
Zondag: 12.00 – 18.00

Nerf

Nerf is hartstikke populair en verschillende jonge mensen hebben tegenwoordig een complete Nerf uitrusting tot hun beschikking. Het leukste zijn de Nerf feestjes, oftewel met een zo groot mogelijke groep bepaalde spellen tegen elkaar spelen,tijdens bijvoorbeeld een kinderpartijtje. Dit is prachtig om buiten te spelen met lekker weer, of om gewoon lekker met z’n allen te rausen in het huis van je ouders. Maar het is natuurlijk nog toffer om met al je vrienden en vriendinnen Nerf Wars te spelen op een grote, speciaal hiervoor ingerichte, locatie met spannende verassingen, geheime gangen en ruimtes.

Ook voor je ouders is het best lekker om dit eens niet in huis te doen, of om eens een potje ouders tegen de kinderen te spelen. Eens kijken hoe de verhoudingen liggen tussen de generaties qua spelinzicht, reactie- en uithoudingsvermogen. Met de 19 spelvarianten van Airsoft INC. zal er in ieder geval geen moment zijn van verveling en zijn de opgebouwde suikerniveau’s van essentieel belang om het vol te houden. Tijdens de spellen val je niet stil als de Nerf pijlen op zijn, maar zorg je dat je zonder geraakt te worden bij de munitietonnen komt.

Ook de Nerf Wars en kinderfeestjes worden begeleid door marshalls van Airsoft INC. en ondersteund met audio- en visuele effecten. Uiteraard staat ook hier weer het plezier van iedere speler voorop en ligt de nadruk op samenwerken en bewegen.

Nerf Party?
Omdat Airsoft INC. zich in het sportcomplex de Uithof bevindt is uw Nerf kinderfeestje te combineren met eten en drinken in het restaurant van de Uithof of met andere leuke activiteiten!

Bedrijven

Nee, geen standaard communicatie-, presentatie-, onderhandelingstechnieken-, slecht nieuws gesprekken-, trainingen en bedrijfsuitjes bij Airsoft INC.

Maar wel een uniek bedrijfsuitje waar de skills van het team, de manager en directie nu eens echt op de proef worden gesteld. Wij creeren tijdens het airsoften situaties die tot verrassende inzichten zullen leiden. De basis van het individu komt onherroepelijk naar voren, de samenwerking in het team bepaald het suc6 en de communicatie wordt gereduceerd tot de absolute basis. Enig idee hoe u bijvoorbeeld een team aanstuurt in een gijzelingssituatie?

Voor ieder aandachtspunt is er een uitdaging, de spanning en het enthousiasme tijdens het airsoften zorgen vanzelf voor volledige inzet. Deze ervaring kan verschillend worden ingevuld. In een vrije setting waarin een missie zo goed mogelijk wordt uitgevoerd en een marshall tips & tricks over het airsoften geeft. Of in een strakkere setting, waarbij het team gecoached wordt door een ervaren AT-er of voormalig lid van een speciale eenheid van het leger.

Nieuwsgierig geworden? Voor een op uw wensen aangepast bedrijfsuitje neemt u contact op met Airsoft INC. via info@airsoftinc.nl.

Arrangementen
Doordat wij intensief samenwerken met De Uithof kunnen wij uw organisatie op alle gebieden bedienen tijdens een bedrijfsuitje. Hiervoor zijn arrangementen samengesteld en met een maximale capactiteit van 5000 bezoekers, kan van MKB tot groot bedrijf worden gefaciliteerd. Naast airsoft zijn er andere sportactiviteiten, restaurants, is er een gezellige bar, feestzaal en zijn er verschillende vergaderzalen met uitzicht op de 400m schaatsbaan.

Denk bij sportactiviteiten aan de skibaan, schaatsbaan, kartbaan, lasergameruimte.. Het scala aan activiteiten is zo groot dat we het onvoldoende eer aandoen om deze hier op te noemen. Wij verwijzen hiervoor dan ook graag naar de website van De Uithof www.deuithof.nl en de frontdesk voor meer informatie. Voor meer informatie over de airsoft bedrijfsuitjes kunt u contact met ons opnemen via info@airsoftinc.nl.

Locatie

Time Crisis Arena

Airsoft INC. is gestart met een indoor airsoft locatie; the Time Crisis Arena. Deze is gebouwd door een team van airsofters, voor airsofters en bevindt zich in het gigantische sportcomplex De Uithof in Den Haag. Een voormalige winkel is omgebouwd tot een militaire outdoor setting, waarbij veel aandacht is besteed aan crowd control. Er is altijd een sluiproute te vinden om bottlenecks te vermijden, er zijn verborgen ruimtes en er is nauwelijks een plekje te vinden waar je verdekt kan blijven zitten. Time crisis is the name of the game and maximum action is what we live for!

Naast audio- en visuele effecten is er een ruime keuze aan te volbrengen missies, deze zijn af te stemmen op de wensen en het niveau van de individuele speler of van het niveau van het team. Voor alle airsofters die zichzelf graag in actie filmen is er free wifi met een goed signaal. De innerlijke mens wordt goed verzorgd met een kwalitatief hoogwaardig restaurant, de mogelijkheid om na het spelen de bar nog in te duiken en voor de die-hards die nog energie over hebben is er een ruim scala aan overige activiteiten bij De Uithof.

Uiteraard werken wij volledig conform de regels van de NABV (Nederlandse Airsoft Belangen Vereniging) en is zowel de locatie als de organisatie door hen gecertificeerd, om deze beleving volledig veilig en verantwoord aan te bieden. Voordat we beginnen krijgt iedereen een volledige uitrusting en briefing waarbij de veiligheidsregels, fair play en de baan worden uitgelegd. Nadien volgt de fps-test of uitleg van het airsoft apparaat, waarna de eerste mission objectives bekend worden gemaakt.

 TAGS: CQB

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen. Log in