Dark Forest


Kaart wordt geladen...

Adres
Leembeek 4a
Ulitcoten
NederlandInfo

Dark Forrest is een nieuw terrein in Ulicoten. Dit terrein is ruim 9 hectare groot en bied heel veel mogelijkheden voor de toekomst! Het terrein is voor echt iedere speler geschikt!

Deze locatie is bestemd voor 15 tot 200 personen, omdat dit terrein opgesplitst kan worden is er dus zelfs de mogelijkheid om met twee groepen te spelen op zelfde tijdstip.

Tevens hebben wij hier de mogelijkheid om een breed concept aan te kunnen bieden. Hier is namelijk de mogelijkheid om diverse activiteiten te houden, denkend aan quadrijden, hindernisbaan afleggen, vlotten bouwen en noem het maar op! Ook is hier de ideale plek om af te sluiten met een drankje en een hapje. U word bij aankomst met een huifkar naar de locatie gebracht en einde van de dag ook weer terug gebracht.

Spelregels
Airsoft betreft een “Fairplay” game. Dit betekent dat het eigenlijk van de deelnemers wordt vereist dat de spelregels goed worden nageleefd. Het spel is onderverdeeld in verschillende missies, denkbaar aan Capture the Flag, Retrievel, Vip Transport.

Wanneer iemand geraakt wordt tijdens een van de missies, dan zal die persoon dit zeker voelen. Hoe dichterbij hoe harder de bb’s dus aankomen. Het is een pijnstoot welke je kort voelt. Dit noemen we bij airsoft een ‘hit’. Bij een ‘hit’ zal de speler ook luid ‘hit’ moeten roepen, om duidelijk te maken dat hij/zij is geraakt. Hierop doet de speler een hand omhoog en houdt de voorzijde, loop, van de replica naar boven gericht. Vanaf dit moment mag er op deze speler niet meer geschoten worden en mag deze persoon zelf ook niet meer schieten.

De getroffen speler zal zich van het speelveld moeten verwijderen, dan wel zich bevinden naar het Spawnpoint (punt waar je opnieuw het veld mag betreden).
Na een bepaalde tijd zal de persoon weer terug mogen keren in het speelveld. Bij het Airsoft Training Center word de respawn gezet op 5 minuten. Een hit op alle delen van het lichaam is een ‘hit’! Een bb op je vingertop of zelfs een kledingstuk is een ‘hit’. Hetzelfde geldt voor je replica.
Tijdens het spel zal een instructeur met de spelende groep mee kijken. De instructeur zal op het speelveld gekleed zijn in een oranje of geel zichtbaarheidvest. Er mag niet worden geschoten op de instructeur. Mocht dit opzettelijk wel gebeuren dan mag de instructeur de persoon die schoot, uitsluiten voor het spel.
U kunt bij de instructeur tevens terecht als u een weigering heeft met het wapen, of voor overige vragen.

PERSONEELSFEEST

Wij bieden u een breed en bijna onbeperkt scala van complete dagarrangementen, themafeesten en avondfeesten aan. Zowel voor kleine gezelschappen (vanaf 10 p.) als voor grote gezelschappen; wij hebben gegarandeerd het perfecte programma voor u!

Heeft u bijzondere wensen, wilt u een speciale touch geven aan uw (bedrijfs-)uitje/feest of wilt u een combinatie maken van de omschreven arrangementen/losse onderdelen, laat het ons weten, wij maken graag een vrijblijvende offerte speciaal naar uw wensen en uw budget.

Naast het airsoftprogramma kunnen wij uw personeelsfeest of al wat u te vieren heeft uitbreiden met leuke activiteiten zoals huifkartochten, solexrijden, weilandgames, boerengolf, bezoekjes aan een brouwerij of boer Hans. Vraag naar onze activiteiten en wij maken graag een programma op maat.

Prijzen

AIRSOFT

Dit arrangement is van 10.00 – 16.00 uur en omvat:
– duidelijke instructie en begeleiding
– bijpassende kleding
– 1000 balletjes
– replica wapen
– huifkar transfer
voor € 42,50 p.p. incl. BTW, maar exclusief consumpties.

Wilt u extra balletjes?
1000 extra € 5,00

Wilt u een lunch of diner? Vraag naar onze mogelijkheden.

AIRSOFT MET LUNCH

Dit arrangement is van 10.00 – 17.00 uur en omvat:
– duidelijke instructie en begeleiding
– bijpassende kleding
– 1000 balletjes
– replica wapen
– huifkar transfer
– lunch; zelf eieren met spek bakken
(met voldoende wit en bruin brood, eieren, kaas, spek, zoetwaren, koffie, thee en jus d’orange)
voor € 55,50 p.p. incl. BTW, maar exclusief overige consumpties.

Wilt u extra balletjes?
1000 extra € 5,00

AIRSOFT MET DINER

Dit arrangement is van 12.00 – 19.00 uur en omvat:
– duidelijke instructie en begeleiding
– bijpassende kleding
– 1000 balletjes
– replica wapen
– huifkar transfer
– diner

Dinermogelijkheden:
Barbecue De Kneut
Keuze uit 5 verschillende soorten vlees; barbecueworst, hamburger, gemarineerde speklap, gemarineerde karbonade (zonder been), shaslick, gemarineerde kipfilet, satéstokje, drumsticks of spareribs. Bij de barbecue serveren wij frietjes, huzarensalade, kartoffelsalade, rauwkostsalade, vruchtensalade, zalmsalade, stokbrood met kruidenboter en diverse sauzen.
Arrangement met BBQ De Kneut voor € 67,50 p.p. incl. BTW, maar exclusief consumpties.

Spidergrillen met soep en sorbet
Op de speciale spidergrill kunt u verschillende soorten vlees grillen (450 gram p.p.); biefstuk, kipfilet, varkenshaas en varkenshaas in spek omwikkeld. Hierbij serveren wij diverse warme en koude sauzen, frietjes, rauwkostsalade, koude schotel, champignons, ui en paprika.
Arrangement met spidergrillen voor € 72,50 p.p. incl. BTW, maar exclusief consumpties.

Panschransen met soep en sorbet
Heerlijk uit een koekenpan eten. Hiervoor heeft u de keuze uit: schnitzel, spareribs of een kipfilet. Hierbij serveren wij sla, frietjes en sausjes.
Arrangement met BBQ De Kneut voor € 67,50 p.p. incl. BTW, maar exclusief consumpties.

Wilt u extra balletjes?
1000 extra € 5,00

AIRSOFT ALL-INN

Dit arrangement is van 10.00 – 19.00 uur en omvat:
– duidelijke instructie en begeleiding
– bijpassende kleding
– 1000 balletjes
– replica wapen
– huifkar transfer
– lunch; eieren met spek bakken
(met voldoende wit en bruin brood, eieren, kaas, spek, zoetwaren, koffie, thee en jus d’orange)
– diner; BBQ De Kneut
(keuze uit 5 verschillende soorten vlees; barbecueworst, hamburger, gemarineerde speklap, gemarineerde karbonade (zonder been), shaslick, gemarineerde kipfilet, satéstokje, drumsticks of spareribs. Bij de barbecue serveren wij frietjes, huzarensalade, kartoffelsalade, rauwkostsalade, vruchtensalade, zalmsalade, stokbrood met kruidenboter en diverse sauzen)
– gehele dag consumpties all-in (bier, fris en wijn)
voor € 99,50 p.p. incl. BTW.

Wilt u extra balletjes?

1000 extra € 5,00

Video's

« 1 van 3 »

Foto's

Map

Weer

Route


Aankomende Evenementen

  • Geen evenementen op deze locatie
  • Eerdere Evenementen

    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

    Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen. Log in