King County


Kaart wordt geladen...

Adres
Tielsestraat 108
6674 AC Herveld
NederlandInfo

TOTAAL 85 HECTARE LOCATIE. WATER, EILANDEN, BOS, BRUG, ZIPLINE, STRAND EN MEER. HET GROOTSTE TERREIN IN NEDERLAND WAAR BIJNA ALLES AANWEZIG IS!

Een grote plas, met daar omheen genoeg terrein voor het uitvoeren van verschillende tactieken, de rondweg langs het meer bevat ruime bosstroken en begaanbare zandbanken dit bied verschillende routes om de plas heen.

King County wordt het toneel van acties op het land maar ook op het water. het 85 hectare gebied betreft genoeg ruimte voor gecoördineerde aanvallen. Doormiddel van beweging te voet, met boten en auto’s is het de perfecte locatie voor Airsofters.nl ComSim maar ook de Milsim.

Het terrein is zeer divers, naast de paden met bosstroken is er een stuk strand en zijn er in de plas twee grote eilanden aanwezig, die te bereiken zijn met een touwvlot of de boten. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van een zipline om vanaf de ene kant snel de andere kant te bereiken.

Buiten het speelveld om is er een grote kantine en een restaurant aanwezig, waar gezellig in een pauze wat eten en drinken besteld kan worden. naast de kantine zijn er vaste toiletten en douches. ook is er voldoende plaats om je tent ruim kwijt te kunnen tijdens een weekend deelname.

Prijzen

Video's

Foto's

Map

Weer

Route


Aankomende Evenementen

  • Geen evenementen op deze locatie
  • Eerdere Evenementen

  • Geen evenementen op deze locatie
  • Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen. Log in