Time Crisis Arena


Kaart wordt geladen...

Adres
Jaap Edenweg 10
2544 NL Den Haag
Nederland
Zuid Holland


Info

Airsoft INC. is gestart met een indoor airsoft locatie; the Time Crisis Arena. Deze is gebouwd door een team van airsofters, voor airsofters en bevindt zich in het gigantische sportcomplex De Uithof in Den Haag. Een voormalige winkel is omgebouwd tot een militaire outdoor setting, waarbij veel aandacht is besteed aan crowd control. Er is altijd een sluiproute te vinden om bottlenecks te vermijden, er zijn verborgen ruimtes en er is nauwelijks een plekje te vinden waar je verdekt kan blijven zitten. Time crisis is the name of the game and maximum action is what we live for!

Naast audio- en visuele effecten is er een ruime keuze aan te volbrengen missies, deze zijn af te stemmen op de wensen en het niveau van de individuele speler of van het niveau van het team. Voor alle airsofters die zichzelf graag in actie filmen is er free wifi met een goed signaal. De innerlijke mens wordt goed verzorgd met een kwalitatief hoogwaardig restaurant, de mogelijkheid om na het spelen de bar nog in te duiken en voor de die-hards die nog energie over hebben is er een ruim scala aan overige activiteiten bij De Uithof.

Uiteraard werken wij volledig conform de regels van de NABV (Nederlandse Airsoft Belangen Vereniging) en is zowel de locatie als de organisatie door hen gecertificeerd, om deze beleving volledig veilig en verantwoord aan te bieden. Voordat we beginnen krijgt iedereen een volledige uitrusting en briefing waarbij de veiligheidsregels, fair play en de baan worden uitgelegd. Nadien volgt de fps-test of uitleg van het airsoft apparaat, waarna de eerste mission objectives bekend worden gemaakt.

Prijzen

Airsoft 18+ en Airsoft <18
3 uur (inclusief uitleg en pauze)
€ 35,- p.p.

Airsoft 18+ en Airsoft <18
1 uur (inclusief uitleg) *
€ 15,- p.p.

Nerf
2 uur (inclusief uitleg en pauze)
€ 15,- p.p.

* Het gaat hier om een introductie. Je kan kiezen voor een combinatie van kennismaking met de replica’s en targets schieten of een uur meespelen met een groepssessie van 3 uur.

Prijzen zijn inclusief begeleiding, materiaal en onbeperkt aantal bb’s of nerf darts.

NABV leden krijgen € 10,- korting op bovenstaande prijs. Dit geldt enkel voor de prijs van 3 uur airsoft 18+.

Video's

Foto's

« 1 van 2 »

Map

Route


Aankomende Evenementen

  • Geen evenementen op deze locatie
  • Eerdere Evenementen

    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

    Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen. Log in